Hipokrit – 2po2 Ft. Elinel Lyrics Official (Video/Audio)

Albanian Songs

Hipokrit – 2po2 ft Elinel Video Song Listen and read lyrics.

Song : Hipokrit
Singer : 2po2
Featuring : Elinel
Official Site : BBCSongs.Com
Release Date : Oct 1, 2016
Country : Albania
Language : Albanian

[sc name=”ads”]

Hipokrit Lyrics

hipokrit si valet mbi det kur era i
turbullon po rren kjo zemra ime
qe ti po e shqetson shum fjal
shum premtimi a se pak
ralizime sdalin me shqetsojne

ndjenjat e as pak nuk te falin si
valet mbi det kur era i turbullon
po rren kjo zemra ime qe ti po
shqetson shum fjal shum premtime e as
pak ralizime sdalin me
shqetsojn ndjenjat e as pak nuk te falin
hipokrit je ti
qe lajka ben me marrzi
as gje si thuhet ksaj
o veq hipoktit zi aaaaaa
ti kurr nuk pate bes e pa vrteta
ne shesh te doli e goja te mungon
zemra yte foli si mu qe
me genjeve do genjesh dhe
shum te tjera kjo ste hijeshon
te ben qe te tmerr era refreni
hipokrit je tiqe lajka ben me
marrzi as gje si thuhet ksaj
o veq hipoktit zi

Tag: Hipokrit – 2po2 Ft. Elinel Full Video Song, Hipokrit – 2po2 Ft. Elinel New Song, new Song Hipokrit – 2po2 Ft. Elinel,

Advertisement